Vad kursdeltagare tycker  om laserutbildningen 

Katarina

Äntligen, efter flera år har jag valt att satsa helhjärtat på rehabilitering för hund och dessa kurser är precis vad jag sökt efter. Jag har gått igenom kurserna två gånger och är mer än nöjd.
Pedagogiskt, lättsamt att hänga med och så värdefullt att man pausa när man behöver samt se kurserna om och om igen. Rekommenderar!!

Bengt

Trots att jag arbetat med laser i flera år nu erbjöd dessa kurser ny information även för mig!

Jag tar med mig både nya kunskaper och en rejäl uppfräschning.
Tack för det! 

Anna

Otroligt bra och informativa kurser. Det blir så pedagogiskt när man både får se bilder, läsa text samt höra Linda berätta. Det märks att Linda har mångårig erfarenhet av det hon lär ut och jag satt som fängslad genom hela kursen. En lugn berättarröst och allt är så utförligt förklarat, jag trodde det skulle vara mer frågetecken för mig (nybörjare) men jag hängde med i varenda steg! Också otroligt generöst vad du delar med dig av. Helt klart en kurs för alla de som vill lära sig mer om laserbehandling på hund. Rekommenderas varmt! 

Helena:


Den här kursen borde alla gå som vill jobba med laser och hundar. Allt är så bra och sakligt. Linda har en bra berättarröst. Det här med ljuset behöver man tid för att förstå så det är bra att man kan se detta om och om igen så det landar i hjärnan. Nu kan man förklara bättre för djurägare så dom också får mer förståelse. 

My:


Efter att ha sett det första delen, kände jag bara JAG VILL VETA MER! Alltså den första delen är informativ, välplanerad och riktigt bra utförd. Jag uppskattar det väldigt mycket när det även är text med i bilderna (som du har) men också när du talar vidare, det får en att spänna till på uppmärksamheten! Väldigt bra att du tar upp riskerna med olika våglängder samt vikten av glasögon!

Vad kursdeltagare tycker om hundägarkurserna

Tack för all feedback på mina kurser. 

Annelie:

Så bra med grundläggande genomgång av allmäntillstånd. Det är ett bra verktyg för att bedöma min hund. Så viktigt att du tar upp vikten av relation. Verkligen pedagogiskt upplägg och lättförståeligt! Bra jobbat!
Gillar filmerna som tydligt visar greppen. 

Elisabet:

Att få ta del av Lindas stora kunskapsbank är något som alla hundägare bör unna sig.

Kursen var pedagogisk med tydliga bilder, fallbeskrivningar och gav mersmak för att se kommande kurser. 

Kerstin:

Jag tycker att kursen är bra upplagd, det är fina färgval och presentationen är i lagom takt samt pedagogisk. Den gav också snabb inspiration till att vilja prova direkt!
Jag har redan kört olika handgrepp på båda mina hundar. Följde också förslaget till massage på den ena. Kursen känns otroligt användbar, dels att ha koll på sin hunds status och att få till hanteringsträning.
Det jag blev överraskad över var att den gav mig och mina hundar en sådan avkopplande och närvarande stund tillsammans. Faktiskt en ny dimension för mig som oftast bygger och stärker relation genom träning eller annan form av aktivering. 

Inger Beate:

Massasjekurset er helt perfekt for meg som har en energisk rase. Min eldste har HD og blir raskt stiv, med massasje etter tur eller trening har han et mye bedre liv med mindre besvær. Lindas kurs gjør at jeg kan hjelpe min firbeinte venn på en måte som fører oss tettere sammen, og også forbedrer hans helse. Jeg liker veldig godt at grepsvideoene er korte, enkle men likevel veldig informative. Unghunden setter også pris på at matmor har lært seg ulike massasjegrep og kan vurdere hva han har behov for. Ikke minst så styrkes relasjonen vår, hjemme i stua.