Linda Näslund

Linda Laser Education

Redan som 6 åring kom jag i kontakt med boxerrasen första gången. En ras som jag sedan dess alltid haft i familjen. Som tioåring fick jag själv visa hund på utställning för första gången, något jag längtat efter,  efter många års åkande runt men bara fått se på. En utställning räckte för att väcka ett intresse som sedan dess präglat en stor del av mitt liv. Jag var som ung aktiv & framgångsrik inom junior handling i både Sverige och England, men har även tävlat SM i Agility som ung.  1992 föddes första boxerkullen i min kennel HANDLER’S. Jag har vunnit Årets boxer i både Sverige och Norge samt många vinnartitlar i Norden med både ägda och egen uppfödda hundar, men har ett brett spektrum med erfarenhet även inom lydnad, spår, sök, nosework, viltspår.
Just nu har jag blivit hooked på specialsöket vilket jag tränar flera av mina hundar i. År 2007 auktoriserades jag av Svenska Kennelklubben som exteriördomare på bl.a Boxer. Jag  har sedan dess dömt ca 1000 boxer på fyra kontinenter. Jag dömer även andra raser.

Jag bor utanför Östersund med min sambo, våra två söner och fyra hundar. Jag driver det egna företaget ”Linda Laser” där jag jobbar med friskvård och rehabilitering på hund och människa. Jag har även jobbat med tävlingshästar men avslutade det för några år sedan för att bara ägna mig åt jobbet som dopningsprovtagare åt Svensk Travsport och Svenska Ridsportsförbundet.

Jag har alltid varit en stor djurvän och det är viktigt för mig att stå upp för både djurskydd och tävlan på lika villkor.
Även om jag brinner för Boxerrasen så klappar mitt hjärta hårt för de arbetande hundarna och de äldre hundarna att få livskvalité hela livet ut.

Jag har föreläst om den funktionella hunden på både nordiska uppfödarträffar och rasklubbar lokalt.

En av mina styrkor som terapeut är mötet med djuret och ägaren, att se skada/sjukdom ur ett brett perspektiv och hitta och behandla både primära och sekundära problem. Jag är noga med att stödja ägaren genom processen och följa djuret till skadan är läkt.
Jag har fått förfrågan i många år att utbilda i laserbehandling men har alltid känt att mitt jobb ligger ju i mötet med djurägaren och hunden. Men nu har jag tänkt några varv till och såklart vill jag på detta vis kunna hjälpa fler hundar och ägare.

Varmt välkomna till mina utbildningar där både terapeuten, hunden och ägaren står i fokus.

Och utbildningar inom hund som t.ex:
Kvalitetssäkrad utbildare genom KMR
Hundmassör
Laserterapeut 
TCM hundakupunktör
Styrkeinstruktör
Linda är också Dopningsprovtagare åt Svensk Travsport och Svenska Ridsportförbundet

Humanutbildningar:
Massör
Laserterapeut
Utbildad i öronakupunktur och akupressur

Se mer på www.lindalaser.se

Vill du veta mer?


Anmäl dig till Linda Laser Education mail så håller du dig uppdaterad på kommande kurser först av alla.